... guide til Vesterbro

lorem ipsum

INSPIRATION TIL EN WEEKEND I INDRE BY

  • 2 nætter i delt dobbeltværelse på Absalon

  • Økologisk morgenmadsbuffet 

  • 1 dags gratis cykelleje 

  • Tasting 5 tacos eks. Drikkevarer 

  • Én valgfri øl hos Warpigs 

  • Udstilling i Cisternerne   

 


Værelset kan du booke her

1.050 kr. pr person.

ABSALON-129LabelApproval-820x564.jpg
ABSALON-værelse.jpg

Absalon Hotel

Velkommen til Vesterbro – Københavns mest kreative og pulserende bykvarter. Her ligger Absalon Hotel og har gjort det i mere end 80 år. Her er lige dele autentisk hygge og livlig storbycharme. Værelserne er i livlige farver med fokus på rummelighed og design. Herfra er du i gåafstand til alle Vesterbros skatte og livlige shopping og restaurantscene. Til morgenmad er der et lækkert udvalg af økologiske favoritter for enhver smag. 

Gå på opdagelse Cisternerne

Indtil 30. november 2021 kan du opleve den storslåede udstilling af den argentinsk fødte kunstner, Tomás Saraceno i Cisternerne. Med udgangspunkt i Cisternernes unikke miljø, har Saraceno skabt et storstilet projekt, der er væsensforskellige fra alt, hvad han tidligere har lavet. Vandet der vedvarende siver gennem Cisternernes betonkonstruktion, danner et underjordisk, blikstille hav og udstillingen skal således opleves fra båd. Du inviteres på en sælsom rejse ind i Cisternernes søjlegang. Her åbenbarer forskellige kunstværker sig efterhånden, som ma n stævner ud og bevæger sig ind i det ukendte mørke. 

ABSALON-cisternerne.jpg
ABSALON-la-neta-119166270_733402764057520_7165125847496645061_n.jpg

Spis på La Neta

La Neta er mexicansk for ’sandheden’ og på La Neta går de da også op i at servere ærlige tacos i bedste og mest autentiske mexicanske stil. Her får du tacos og margaritha som de smager i Mexico, og stedet er både et hvor du har lyst til at spise med tømmermænd og et hvor du får lyst til at få tømmermænd. Vær klar på en super tilfredsstillende taco smagsoplevelse. 

Drik øl på Warpigs

Du kan ikke besøge Vesterbro uden at besøge det hippe Kødbyen. Derfor skal du selvfølgelig slutte din aften af på Warpigs i Kødbyen, hvor den står på Mikkellers læskende special øl. Her er Øl for enhver smag og alt øl brygges in-house i eget bryggeri. Alt hvad der kan foretages manuelt i brygningsprocessen bliver gjort manuelt og Philip Heist, Head brewer, kan således skrue på alle detaljer for at finjustere øllet ned til mindste detalje. De 22 forskellige haner med øl opdateres løbende med ny øl. Glæd dig til en utraditionel og forfriskende øl oplevelse.

Mikkeler-Warpigs.jpeg