...guide til Amager

Lorem ipsum

INSPIRATION TIL EN WEEKEND I INDRE BY

  • 2 nætter i delt dobbeltværelse på Hotel Bruggen

  • Økologisk morgenmadsbuffet 

  • 1 dags gratis cykelleje 

  • Barrs frokostmenu eks. Drikkevarer 

  • 5 petit fours Andersen 

  • Rundvisning i operaen  

 


Værelset kan du book her

1.050 kr. pr person.

BRYGGEN-Bleak roe, Belgian waffles and sour cream.jpg
BRYGGEN-Guldsmeden-Bryggen-15.jpg

Bryggen Guldsmeden

Bryggen Guldsmeden er placeret i hjertet af Københavns ’Brooklyn’, nemlig det hippe område Islands Brygge. Og som DK’s mest gennemførte bæredygtige luksushotel, er her virkelig tænkt bæredygtighed ind fra start til slut. I bruseren sørger NASA teknologi for at genanvende vandet, så der spares mellem 60-90% af vandforbruget. Så her kan der tages lange bade med god samvittighed.  Fra hotellet har du kun et par minutters gang til havnebadet på Island Brygge, og hvis vejret ikke er til en udendørs dukkert, så kan du tage et dyp i hotellets lækre indendørs pool. Stilen er gennemført i ’Skandinavien-møder-Bali’ og der er smæk på farverne og varme i indretningen.  

Gå på opdagelse Operaen

Oplev Operaens imponerende foyer, der med sit overvældende lysindfald, Olafur Eliassons verdenskendte lysskulpturer og unikke udsigt over Københavns Havn og Frederiksstaden, omfavner den blanke ahornskal omkring Store Scene. Følg med ind i salens dunkle atmosfære hvor det forgyldte loft og glødende træværk er i centrum. Kom om bag scenen hvor flytbare scenefelter gør det muligt at flytte gigantiske og komplekse scenografier i en håndevending og højteknologiske løsninger muliggør teatermagi og illusioner som ikke kan opnås andre steder i landet. Rundvisningen varer 75 minutter og du kan godt glæde dig til en fænomenal ’behind-the-scenes’ oplevelser hvor kunst og scene er i højsædet.

BRYGGEN-1290_Operaen3.jpg
BRYGGEN-BARR_SEP2019-47_FIN.jpg

Spis Restaurant Barr

Barr er et uformelt nordisk spisested og har til huse i ét af de smukke gamle pakhuse ud til Københavns kanal. Interiøret er holdt i nordisk stil med smukt egetræ som det gennemgående element. På frokostmenuen får du 3 serveringer der alle afsøger nordsøkøkkenet. På Barr respekterer de traditionerne, men ønsker også at være kreative og afsøge nye muligheder, alt sammen for at præsentere gæsterne for den bedste udgave af nordsøkøkkenet. 

Hold pause Andersen

Tag en pause fra dagens opdagelser med lidt afternoon tea hos det hippe dansk-japanske fusions bageri Andersen. Den japanske bager Shunsuke Takaki kom til København i 1959, hvor han forelskede sig i dansk mentalitet og bagekunst. Lige siden har Andersen Bakery været tro mod dansk bagetradition, men udviklet håndværket og forfinet opskrifterne med vanlig japansk flid og øje for perfektion. Perfektionismen og den æstetiske sans springer med det samme i øjnene når man træder ind i den hyggelige bagerforretning, og især deres petit fours er næsten for smukke til at spise.  Chefbageren Niclas har da også deltaget på konditor landsholdet siden 2009. 

BRYGGEN-AndersenBakery.jpg