...guide til indre by 

lorem ipsum

INSPIRATION TIL EN WEEKEND I INDRE BY

  • 2 nætter i delt Medium Deluxe værelse på Hotel SKT Annæ 

  • Økologisk morgenmadsbuffet 

  • 1 dags gratis cykelleje 

  • Palægades frokostmenu eks. drikkevarer

  • 1 valgfri cocktails hos Ruby 

  • Entré til Glyptoteket 

  • 1 times sejlads i en delt båd med op til 10 pers. 

 


VÆRELSET KAN DU BOOKE HER

1.050 kr. pr person.

Skt_Annæ_BoBedre_5.jpg
Sanktannæ-facade-8400.jpg

Hotel SKT Annæ

Hotellet på Sankt Annæ plads er indbegrebet af København. Lige fra de to restaurerede, men traditionelle, københavner baggårde der danner rammer for hhv. lobby og restaurant, til valget af Hammershøi farver i indretningen.  Der er ingen tvivl, her kommer du til at bo på et autentisk og moderne Københavner hotel. Beliggenheden på den smukke grønne plads, lige mellem Nyhavn og Amalienborg giver en god blanding af mennesker og liv til stedet. Herfra har du alle muligheder for at udforske det absolutte hjerte af hovedstaden. Tagterrassen på hotellet er bestemt et besøg værd, selv på grå dage hvor der er overdækket. Fra denne gemte perle kan du se det meste af København og nyde et glas vin efter en dag med oplevelser ude i byen. 

Gå på opdagelse Glyptoteket 

Forlad nutiden for en stund og tag et par tusind år tilbage i tiden på Glyptoteket. Her finder du fortiden præsenteret i dens mest æstetiske form; majestætiske græske marmor statuer, velbevarede egyptiske mumier og franske mesterværker fra det 19. århundrede. Udover den imponerende samling af fortidens verdenskunst, så er selve Glyptotekets arkitektur uden sidestykke og bestemt et besøg værd. 

SktAnnæ-Vinterhaven_Ny Carlsberg Glyptot
SktAnnæpalægade til magasin.jpg

Spis  på Restaurant Palægade

Som den gastronomiske perle København er blevet, er det ikke ligetil at vælge spisested. Derfor har Claus naturligvis også givet en anbefaling med på vejen til byens frokostdestination. Og uanset om du ellers mener, at du har fået din del af det danske smørrebrød gennem tiden, så vil et frokostbesøg på Restaurant Palægade alligevel være en øjenåbner. For der er ikke noget der slår den traditionelle nationalspise når den tages til nye højder, og det er præcis hvad Palægade har formået. Nu i total nyistandsat forfatning, byder Palægade velkommen til ikke bare en formidabel frokost, men også med et særdeles velassorteret udvalg af snaps og specialøl. 

Drik på Ruby 

Selvom Ruby holder til i historiske bygninger fra 1740 er baren alligevel en gemt perle, som man skal kende for at kende. De har ikke noget skilt udenfor døren, men har på trods af den manglende markedsføring flere gange været at finde på den fornemme liste ’World’s 50 Best Bars’. Man fornemmer, at her, tager de deres cocktails seriøst. Indretningen, fordelt over to etager, er eksklusiv men stemningen uprætentiøs. Få en smagsoplevelse ulig nogen anden, og lad tiden passere. 

SktAnnæ-Ruby.jpg
SktAnnæHey-Captain_Kanalrundfart_Christi

Bliv underholdt med Heycaptain

Der er mange ting som kendetegner København, og de mange kanaler er én af dem. Oplev byen fra dens bedste side, nemlig søsiden! Her kommer du på tur med Hey Captain, som vil give dig én på opleveren. Turen kalder de ’Landmarks’ og viser dig den smukke indre del af havnen hvor Københavns historiske bygninger og steder, ligger som perler på en snor. Der sejles, fortælles og hygges i en time, inden båden tager dig tilbage til Sankt Annæ Plads.