Oplev mondæne Frederiksberg

AUTENTISKE OPLEVELSER

Vi guider og inspirerer dig rundt i lokalområdet og hjælper dig med at finde de autentiske oplevelser på Frederiksberg. Se eksempler på anbefalinger længere nede på siden.

På Frederiksberg ligger det smukke hotel Manon Les Suites. Her får du:

  • 2 nætter i delt suite

  • Økologisk morgenmadsbuffet

  • 1 dags gratis cykelleje 

Betingelser: Hotellet kan bookes alle dage resten af 2021, dog med forbehold for udsolgte datoer. Der er gratis afbestilling indtil 7 dage før ankomst.

Manon Les Suites Junglefish.jpg
Manon Les Suites Junglefish up.jpg

Manon les Suites Guldsmeden

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Oplev det 5-stjernede hotspot i København – Manon les Suites Guldsmeden Hotels, placeret midt i mellem Frederiksberg og Vesterbro.

Et ophold på Manon les Suites er en drømmeoplevelse, som du aldrig vil glemme – luksus boheme, betagende design og en unik og festlig atmosfære møder helt igennem bæredygtig mad, drikkevarer & service.

 

Atmosfæren er afslappet og livsstilen bæredygtig. Her har du den perfekte base til at udforske København og Frederiksberg.

 

Du kan endda nyde en tur i den frodige og lækre indendørs pool som sender dine tanker til mere eksotiske himmelstrøg for en stund.

INSPIRATION
På opdagelse i Cisternerne

Indtil 30. november 2021 kan du opleve den storslåede udstilling af den argentinsk fødte kunstner, Tomás Saraceno i Cisternerne.

 

Med udgangspunkt i Cisternernes unikke miljø, har Saraceno skabt et storstilet projekt, der er væsensforskellige fra alt, hvad han tidligere har lavet.

 

Vandet der vedvarende siver gennem Cisternernes betonkonstruktion, danner et underjordisk, blikstille hav og udstillingen skal således opleves fra båd.

 

Her kommer du på sælsom rejse ind i Cisternernes søjlegang, hvor forskellige kunstværker åbenbarer sig, efterhånden som man stævner ud og bevæger sig ind i det ukendte mørke.

Cisternerne_.jpg
Les Trois Cochons.jpg

INSPIRATION
Les Trois Cochons

Les Trois Cochons serverer alt det, som du kunne ønske dig hos en pariser bistro -  lige midt på Værnedamsvej mellem Frederiksberg og Vesterbro.

 

Her møder du de lokale, der drikker et glas vin ved de hyggelige borde på fortovet. Du finder det smukke, ternede gulv og det ærkefranske menukort indenfor – Les Trois Cochons er som at besøge Paris for en stund.

 

Vi vil anbefale dig at prøve en tallerken med de gode franske råvarer og specialiteter kombineret med køkkenets flair for det klassiske håndværk.

INSPIRATION
Shop på Værnedamsvej ‘Little Paris’

Gaden der fungerer som et bindeled mellem de to hovedgader på Frederiksberg, Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé, er noget helt specielt.

 

Værnedamsvej bliver da også kaldet mini Paris, og med god grund. Dels er der mange fransk-inspirerede butikker, caféer og restauranter. Og dels er der bare en evig stemning i luften som man ellers kun finder ved de små caféborde i det 10. arrondissement.
 

Gaden her er Københavns bedste spot til at nyde et glas vin og kigge på alle de andre, som også nyder København. 

Værnedamsvej