Oplev historiske Frederiksstaden

AUTENTISKE OPLEVELSER

Vi guider og inspirerer dig rundt i lokalområdet og hjælper dig med at finde de autentiske oplevelser i Frederiksstaden. Se eksempler på anbefalinger længere nede på siden.​
 

I Frederiksstaden ligger det smukke Babette Guldsmeden Hotels. Her får du:​

  • 2 nætter i delt dobbeltværelse

  • Økologisk morgenmadsbuffet

  • 1 dags gratis cykelleje

Betingelser: Hotellet kan bookes alle dage resten af 2021, dog med forbehold for udsolgte datoer. Der er gratis afbestilling indtil 7 dage før ankomst.

Babette Guldsmeden Orangeri.jpg
Babette Guldsmeden Tagterasse.jpg

Babette Guldsmeden Hotels

⭐️⭐️⭐️⭐️

Babette Guldsmeden er placeret lige i hjertet af det historiske og smukke Frederiksstaden med Kastellet, Den Lille Havfrue og Amalienborg som naboer.

 

Kastellet, lige overfor Babette, er en smukt bevaret stjerne-fæstning fra 1500-tallet, der stadig huser en kirke og en smuk gammel vindmølle - en oplagt gåtur under dit ophold. 

På Hotel Babette er der rig mulighed for at koble af efter dagens udflugter.

 

Hotellet rummer bl.a. en hyggelig gårdhave, som er indrettet med farvede lys og møblement som inviterer til at tage en slapper. Og en tagterrasse med udsigt over hele byen.

 

Værelserne er detaljerige med bæredygtig og varm indretning. 

INSPIRATION
Masser af sightseeing

Frederiksstaden er Københavns mest oplagte område at tage på sightseeing i og du når ikke at blive træt i fødderne mellem de forskellige smukke attraktioner og monumenter.

 

Indenfor én kilometers afstand har du nemlig både prægtige Amalienborg, Den Lille Havfrue, Kastellet, Marmorkirken, Nyhavn og udsigt til Operahuset.

 

Så spænd skoene og hop på cyklen til en dags udflugt. 

Marmorkirken.jpg
Barabba02jpg.jpg

INSPIRATION
Spis på Barabba

Restaurant Barabba er en moderne og udogmatisk italiensk perle i Store Kongensgade.

Barabba har da også fået tildelt en fornemme titel ‘Bib Gourmand’ af Michelin-guiden, som et symbol på den høje kvalitet på maden til relativt gode penge.

Indretningen er tilbagelænet med rå murstensvægge, mintgrønne lysekroner og caféborde.

 

Vi vil anbefale dig at prøve tasting menuen, som er sammensat, så du får den fulde italienske oplevelse.

Her kan du smage 4 snacks med udsøgt brød - the italian style. Derefter serveres 4 retter mad hvor du præsenteres for både pasta, skaldyr, grønt og kød, for til sidst at slutte af med dessert og søde bidder til kaffen.

Buon appetito!