OM OS

Tusinde tak fordi du er her.

Vi har en god idé om, hvorfor du er her; du er vild med København og du kan godt lide at følge med i, hvor de unikke og autentiske oplevelser findes i storbyen.

Men ved du hvorfor vi er her?

Helt kort fortalt,  er vi her for at sikre, at du kan blive ved med at opleve, alt hvad København har at byde på i mange år frem. Vi vil nemlig tilbyde unikke oplevelser, på en måde, der samtidig styrker den økonomiske bæredygtighed i den Københavnske turisme. Coolcopenhagen.com er resultatet af et ønske om at samle de Københavnske aktørerer i oplevelsesindustrien og sammen skabe en bookingside, hvor autentiske oplevelser og økonomisk bæredygtighed går hånd i hånd.

Skt_Annæ_Tagterasse_14.jpg

VORES BAGGRUND

Cool Copenhagen er skabt af alle os, der hver dag tager imod byens besøgende med et stort smil og varme blikke.

 

Os der driver hotellerne, restauranterne, museerne og forlystelsesparkerne. Vi er en blandet flok, der alle har det tilfælles, at vi er dybt passioneret omkring at levere autentiske københavnske oplevelser til byens besøgende. 

 

Med denne platform er det vores fælles mål, at tilbyde en transparent og økonomisk bæredygtig bookingproces uden dyre mellemmænd. På denne måde, står vores platform i kontrast til de større internationale bookingsider. Disse tager nemlig store dele af overskuddet fra de individuelle hoteller og operatører, uden at betale skat i Danmark. Hvert år går det danske samfund på den måde glip af et svimlende beløb. Faktisk er det estimeret at beløbet i 2019 var omkring DKK 2 mia. 

Denne udvikling vil vi gerne påvirke i en retning, så vi alle får gavn af en større del af de penge, der genereres gennem hotelbookinger og oplevelser i Danmark. Når du booker gennem os, garanterer vi derfor, at du både du og det danske samfund får mere ud af din booking. 

Platformens overskud går til markedsføring af København, og til at skabe nye arbejdspladser til gavn for hele samfundet. Igen, tak fordi du er her og støtter den københavnske oplevelsesindustri.

 

Dét er samfundssind.